Monday - Friday ( 8.00 - 17.00 )

xl-imop.png

i-mop
XL veličina

I-MOP XL sa čistačem od 42 cm, fleksibilan, brz i praktičan za upotrebu olakšaće vaše čišćenje i pokazati odlične rezultate. Njegov dizajn i praktičnost ogledaju se u tome da ga čak možete koristiti sa jednom rukom. Namenjen je za male i srednje veličine prostora. Kompaktibilan i pouzdan.

Do 1800 m2 po satu

Brzina 350 RPM

Radni pritisak 22,5 kg

i-mop
XXL veličina

I-MOP XXL predstavlja odličnu priliku za vas da unapredite vaše čišćenje i održavanje prostora, ujedno da uštedite vreme i novac! Očistiće vaš pod brže, lakše i pokazaće bolje rezultate od tradicionalnog mopa. Sa čistačem od 62 cm, i-mop XXL može da se koristi kako za male tako i za velike prostore.

Do 2300 m2 po satu

Brzina 350 RPM

Radni pritisak 32 kg

xxl-imop.png
imoplight11.png

i-mop
LITE

Predstavljamo novi imop Lite , Imop Lite je najnoviji dodatak i-mop porodici. Čišćenje prostora koje se do sada moglo čistiti samo ručno, stvar je prošlosti. Proširenjem trenutnog asortimana i-mop-a, i-team nudi mašinu za pranje tvrdih podova sa izvanrednom manevribilnošću i prenosivošću, što ga čini savršenim za mobilno čišćenje. Imop Lite znači brzo i efikasno mehanizovano čišćenje. U intervjuu sa Frankom van de Venom (CEO i-team Global) saznajemo više o imop Lite.

Do 1400 m2 po satu

Brzina 500 RPM

Usisna snaga 180 W