Monday - Friday ( 8.00 - 17.00 )

i-vac-4b-Move-Main-image.ashx?h=700&la=en&w=700&hash=BAAE7AA5021E887C21D8CC44CD2470F267DB8CF5

I-VAC
4B MOVE

Sloboda pokreta! Nemojte dopustiti da vas kabal za usisavače ograničava. Nosite lagani i bežični i-vac 4B na leđima. Omogućuje da se maksimalno pokrenete i učinkovito radite.

Veličina 24 x 33 x 36.6 cm

Težina 5.7 kg

Kapacitet 5L

Ako se pitate
ZAŠTO ODABRATII-VAC 4B MOVE

01

Sloboda pokreta

Bežični i-vac 4B Move s laganim ruksakom daje vam veću slobodu kretanja - osobito u skučenim prostorima. Više nema potrebe brinuti se o teškom terenu s udarcima, koracima ili drugim preprekama.
02

Baterija koja traje

i-power baterije su zamenjive za sve naše strojeve na baterije i mogu se isključiti za nekoliko sekundi. Odaberite jednu od dve vrste baterija: i-power 9 ili i-power 14.
03

Dodatna i-četka

Da li vam je potrebna dodatna usisna snaga za čišćenje debljih tepiha? Naš i-brush će učiniti trik! Ovaj privitak istovremeno agitira tepih, dok uklanja prljavštinu i prašinu.
Image

Čistite brže

Usisavač sa ruksakom omogućava vam da pokrijete dva puta više podnog prostora u poređenju sa uobičajenim usisivačem. Ergonomski je dizajniran.

I-vac 4B Move dramatično poboljšava vaš rad i prilika je da poboljšate svoje čišćenje - čineći ga čistijim, bržim i sigurnijim.

Aktivira se pomoću I-power baterija. I-power baterije su zamenljive za sve naše mašine na baterije i mogu se isključiti za nekoliko sekundi. Izaberite jedan od dva tipa baterija: I-power 9 ili I-power 14.

Prekidač za daljinsko upravljanje. Klikom na prekidač daljinskog upravljača na kaišu možete lako uključiti i isključiti mašinu.

Tehničke specifikacije

Težina: 5,7 kg bez baterije

Dimenzije usisivača (DxŠxV):  24x 33x36,6cm

Dužina creva: 1.4m

Kapacitet: 5L

Prečnik alata: 32 mm

Nivo zvuka: 68 dBA

Protok vazduha: 13,3 L / sek

Aplikacija: samo suvo usisavanje

Izvor napajanja : i-power 9, 14

Vreme rada i-pover 9: 30 min

Vreme rada i-pover 14: 40 min

Tip punjača: eksterni punjač

Zakažite besplatnu prezentaciju

Ukoliko želite videti uređaj u praksi i da saznate više o njemu, kontaktirajte nas i zakažite besplatnu prezentaciju i-mop proizvoda.
Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid